Vitlöksnaan med koriander

Denna mjuka och smakrika vitlöksnaan är perfekt att servera som tillbehör till indiska rätter, eller att avnjutas direkt från ugnen med smält smör och färsk koriander.
Ingredienser:
- 500 g vetemjöl
- 1 tsk salt
- 2 tsk bakpulver
- 2 tsk strösocker
- 2 msk olivolja
- 200 ml mjölk
- 2 dl naturell yoghurt
- 3 vitlöksklyftor, finhackade
- 50 g smält smör
- Färsk koriander, grovhackad
Instruktioner:
- Blanda mjöl, salt, bakpulver och socker i en stor skål.
- Tillsätt olivolja, mjölk och yoghurt, och knåda till en smidig deg.
- Täck över degen med en fuktig duk och låt vila i 1 timme.
- Dela degen i små bollar och kavla ut dem till tunna, ovala bröd.
- Värm en stekpanna på medelhög värme.
- Pensla ena sidan av naan med lite av det smälta smöret och strö över lite av den hackade vitlöken.
- Stek naanbrödet med den smörade sidan nedåt tills det blir gyllene och får bubblor.
- Vänd naan och stek den andra sidan.
- Pensla de färdiga naanbröden med mer smält smör och toppa med färsk koriander.
- Servera varmt och njut!