Korv med krispig topping och dressing

Denna korv har en underbar kombination av mjuka och krispiga texturer, tillsammans med en smakrik dressing som gör varje tugga till en upplevelse. Perfekt för en snabb middag eller lunch.
Ingredienser:
- 4 korvbröd
- 4 grillkorvar
- 1 dl finstrimlad sallad
- 1 dl krispig stekt lök
- 1 msk färsk hackad persilja
Dressing:
- 1 dl majonnäs
- 2 msk senap
- 1 msk ketchup
- 1 tsk vitlökspulver
- 1 tsk paprikapulver
- Salt och peppar efter smak
Instruktioner:
- Grilla eller stek korvarna tills de är genomvarma och har en fin färg.
- Blanda alla ingredienser till dressingen i en skål och rör tills det är jämnt blandat.
- Värm korvbröden lätt i ugnen eller på en stekpanna.
- Lägg lite av den finstrimlade salladen i varje korvbröd.
- Placera en grillkorv i varje bröd och strö över den krispiga stekta löken.
- Ringla dressingen över korvarna och toppa med hackad persilja.
- Servera genast och njut av din krispiga korv med en smakrik twist!