Friterade ostbollar

Dessa friterade ostbollar är perfekta som aptitretare eller snacks. Krispigt friterad utsida döljer en smältande ostig insida som smakar fantastiskt!
Ingredienser:
- 200 g mozzarellaost (i kuber)
- 2 dl vetemjöl
- 2 ägg (uppvispade)
- 2 dl ströbröd
- 1 tsk salt
- 1 tsk paprikapulver
- Olja för fritering
Instruktioner:
- Värm oljan i en kastrull eller fritös till cirka 180 grader.
- Krydda ströbrödet med salt och paprikapulver i en skål.
- Doppa varje mozzarellakub först i vetemjölet, sedan i de uppvispade äggen, och slutligen i ströbrödblandningen. Se till att de är helt täckta.
- Fritera osten i den heta oljan i 2-3 minuter tills de är gyllenbruna.
- Ta upp och låt rinna av på hushållspapper.
- Servera varma som de är eller med din favoritdipp.